Десетки общински и корпоративни сгради в цялата страна светнаха в розов

...
Десетки общински и корпоративни сгради в цялата страна светнаха в розов
Коментари Харесай

Десетки сгради светнаха в розово


Десетки общински и корпоративни здания в цялата страна светнаха в розов цвят. На 8 октомври, тъкмо в 20:01 часа, по този метод беше изразена съпричастност към всички над 50 000 българки, на които им е сложена диагнозата рак на гърдата . Акцията беше извършена в границите на втория Национален розов ден, който е част от Мисията на Avon против рака на гърдата.

Много дами към момента подценяват лекарския обзор, само че посредством символичната „ Лотария 1 от 8 “, в която на инцидентен принцип бяха раздадени 2160 розови лотарийни билетчета, Avon напомни какъв е шансът заболяването да застигне и тях.

А последните резултати са в действителност тревожни – всяка година има приблизително по 3800 нови случая на рак на гърдата, и то единствено в България. Затова, девойки, погрижете се за здравето си, преди да е станало прекомерно късно. Обещайте си да посетите мамолог в, а от Avon ще ви го напомнят в границите на няколко месеца.

Вече 18 години компанията набира средства посредством продажбата на специфичната розова серия благотворителни артикули. 100% от печалбата от тях се дарява за безвъзмездна психическа, юридическа, осведомителна и практическа поддръжка, предоставяна от Фондация „ Една от 8 “.

 
Те имат потребност да са специфични, като всички други

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР